Pusing Wax Party Vol. 2

Pusing Wax Party Flyer

Aku terlepas Pusing Wax Party yang 1st di Komtar dulu, tapi aku sempat datang ke Pusing Wax Party Vol 2. Ok, jangan tanya aku performance malam tu macam mana sebab aku tak masuk pun kat dalam. Sapa yang yang hadir malam tu, boleh tengok kat flyer. Kalau yang mai malam tu ada kumpulan gitar rancak, mungkin aku boleh masuk dan bagi full report la kot. Hahahaha..

 

pusing wax party

Sempat la sambar tote bag dari organizer, Adzwan Ani aka Yobe. Vinyl passionist yang hadir dan buat garage sale pun ada dua orang. Sempat la sambar dua tiga title yang aku berkenan dengan harga yang sangat mengancam.

 

Rainbow

Jadi sekarang ni, aku rasa entry ni ada masalah identiti. Ni entry pasal gig ka pasal beli LP? Aku nasihatkan, hangpa jangan la main LP ni, parah betul penyakit dia… Feel tak macam beli CD.

facebook comments:

3 Replies to “Pusing Wax Party Vol. 2”

  1. berteromber dah kena penyakit elpi… aku masih immune 🙂
    Ijau D. Koceng recently posted..Jammed Of The Beast Wannabe

  2. setuju beb…ni memang tak ada sakit cari penyakit…hahaha…
    berteromber recently posted..Penyakit…

  3. Finyl Vinyl
    Aku suka seleksi album ni ngan live2 tu dan….. Weiss Heimm

Leave a Reply

CommentLuv badge

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers