Nasik Royale!

Jangan Lupa Ar...

Aku ada urusan sikit di Alor Setar tadi. Bila ramai sangat yang provoke, racun dan sekelian ayat-ayat menghasut betapa sempoinya nasik kat sini, aku jadi hilang sabar. Aku dikhabarkan ada banyak cawangan Nasi Royale, tapi entah kenapa diaorang ni semua prefer di Hijau Kuning (Lebuhraya Sultan Abdul Halim). Jadi, kesimpulannya memang patut dicuba kepada sesiapa yang lalu di kawasan tersebut.

Sekali lagi, aku malas nak tulis panjang-panjang, sila layan saja gambar.

Signboard besar punya
Dari depan kedai
Interframe depan kedai
Apa mau amik?
Buntu mau pilih ni beb!
Aiyoyo... Ini mapelai amik gambar banyak jugak...
Nasib baik gua kenyang dah... Amik ayam goreng aja nak test
Ini masih belum banjir. Shazwan amik kuah, terus nasi jadi pulau
Cikgu Hanif pun menyerah kalah di Nasik Royale
TTS mengejut dengan orang kuat Alor Setar dan Jitra
Puas hati makan sampai kenyang

Kepada sesiapa yang belum biasa, Nasi Royal di Lebuhraya Sultan Abdul Halim ni dibuka dari pukul 5 petang ke atas. Dengar khabarnya, start pukul 8 malam, memang tempat ni akan full house. Pada pendapat aku, kalau korang biasa makan nasi dalcha mamak dan korang suka, Nai Lemak Royale ni korang patut cuba jugak!

Kata Putus aku: Ohsem.


View Nasi Lemak Royale Hijau Kuning in a larger map

facebook comments:

3 Replies to “Nasik Royale!”

  1. […] Teh O Ais sekaligus. nasib baik time ride aku tak lalu makan, kalau tak mau aku ajak dia belanja Nasi Royale atau yang setaraf dengannya. Terima kasih kerana […]

  2. Mbahahahaa dah berapa kali turun Aloq Staq manjang balik awai jaa xdan nk singgah Royale.. subsubbss..
    ???

Leave a Reply

CommentLuv badge

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers