Metallica

Metallica Live In Singapore

Aku tak kisahlah kalau ada yang tak suka dengan line-up baru Metallica ni.

Aku tak kisahlah kalau korang rasa album latest Metallica ni macam hampeh ke apa ke.

Aku tak kisahlah kalau korang kata Metallica ni dah ketandusan “sentuhan” dalam setiap lagu baru diaorang selepas album Black.

Aku tak kisahlah kalau korang kata Metallica itu tak kena dan ini tak kena.

Masalahnya sekarang, announcement konsert ni terlalu dekat sangat sampai aku tak sempat menabung dan telah di veto keras oleh wife.

Metallica betul-betul dah jadi Metallingkup!

facebook comments:

3 thoughts on “Metallica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge