Metallica: Hardwired… To Self Destruct (2016)

Maaf tak sempat nak update post di blog sekerap dulu. Yang ni hadiah sekali-sekala untuk kawan-kawan blog tengok. Harap Deaf dan kawan-kawan yang tak ada facebook dapat tengok video ni. Video unboxing ni dibuat secara LIVE petang tadi.

facebook comments:

3 thoughts on “Metallica: Hardwired… To Self Destruct (2016)

  1. ((STANDING OVATION))
    pecah rekod la, salute, respek dan tumpang bangga.
    Terngangah aku tengok rakaman 15 minit ni.
    Dahsyat boxset ni.
    Eh, yang kertas stiker kat plastik luar tu masa mula2 aku tengok aku panik, aku ingat bila kau tarik plastik tu kertas tu ronyok. Haha.
    Thanks for sharing , i love it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge