Metallica: Hardwired… To Self Destruct (2016)

Maaf tak sempat nak update post di blog sekerap dulu. Yang ni hadiah sekali-sekala untuk kawan-kawan blog tengok. Harap Deaf dan kawan-kawan yang tak ada facebook dapat tengok video ni. Video unboxing ni dibuat secara LIVE petang tadi.

facebook comments:

3 Replies to “Metallica: Hardwired… To Self Destruct (2016)”

  1. ((STANDING OVATION))
    pecah rekod la, salute, respek dan tumpang bangga.
    Terngangah aku tengok rakaman 15 minit ni.
    Dahsyat boxset ni.
    Eh, yang kertas stiker kat plastik luar tu masa mula2 aku tengok aku panik, aku ingat bila kau tarik plastik tu kertas tu ronyok. Haha.
    Thanks for sharing , i love it.

    1. Hahahha. Nanti aku amik gambar banyak2, update entry ni ja aku tempek letak. Plan nak buat video unboxing yang proper, tapi susah la nak edit bagai nanti.

  2. menarik videonya.. mengujakan..

Leave a Reply

CommentLuv badge

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers