Lepak Malam Minggu

image

Makin kerap pulak aku melepak. Rasa-rasanya patut dikurangkan sikit.

Tapi dengan tekanan kerja ditambah pulak dengan masalah-masalah peribadi, melepak ni banyak mengurangkan personal stress aku.

Shisha pun makin kuat. Tak cukup dengan shisha kedai, aku dah ada sendiri set shisha kat rumah. Adoi…

Aku rasa aku patut muhasabah diri betul-betul lepas ni.

facebook comments:

5 Replies to “Lepak Malam Minggu”

  1. errr… shisha tu masuk kategori smoking ke?
    Ijau D. Koceng recently posted..Hepi Makeshift Studio Halted!

    1. Masuk. Light smoking super light yg tak addicted. Hisap kosong.
      Flavor yg aku amik ni pun rendah gila percentage niccotine, 0.05%.

      Tak isap sebulan pun tak rasa apa. Kalau rokok, 30 minit pun mcw nak gila.

      Menjawab persoalan, YA.
      speedrider recently posted..Lepak Malam Minggu

      1. klu diamalkan selalu bakal kembali kpd rokok RM10
        Ijau D. Koceng recently posted..Bass Talk- Orange Blogger

        1. Insya-Allah tak. Nak set shisha pun menyeksa.

  2. ya anda perlu muhasabah diri…

Leave a Reply

CommentLuv badge

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers