Lefthanded & Friends Kembali!!!

Klik gambar tu untuk membaca dengan lebih jelas, dan sebelum bertanya apa-apa pada aku.

Terima kasih pada Zan yang bagi flyer ni pada aku. Sebenarnya, konsert ni aku dah dengar sama naik dengan SEARCH dulu. Cuma malangnya, konsert ni promosinya amat…. lembab!

Lembab bukan bererti slow atau takder terus. Tapi terjemahkan LEMBAB dan LEMPAP. Bunyi dekat-dekat sama kan? Kalau cuaca LEMBAP, ada perasaan sikit ngantuk tak? Hah, lebih kurang macam tu lah yang aku nak maksudkan! Kalau pepatah Melayu; “hidup segan mati tak mahu” punya promosi la terus terang aku kata.

Bro Zul ada ajak aku untuk tengok konsert ni. Best jugak kalau nak layan ni. Tapi 1 hb Jun aku dah nak jadik budak-budak sekolah balik, masuk kem Guantanamao, terpaksa la aku lupakan konsert ni. Tak sempat nak patah balik Penang la bai… Kalau aku ada kereta dan gaji aku at least sebulan RM3000.00, KONPOM (amacam, aku melayukan perkataan PPSMI ni, CONFIRM) pi!!

Jadi, pada “lu orang” yang lu rasa LU ROCK SANGAT BILA LU TENGOK SEARCH, apa kata lu layan Lefthanded pulak? Rock di malaysia bukan SEARCH dan WINGS saja tau, ada banyak lagi…. (sebab ada jugak yang tau Search dan Wings sahaja, sedihnya aku)

facebook comments:

7 thoughts on “Lefthanded & Friends Kembali!!!

  1. takpe Mus…tapi yang pasti…pelajaran diutamakan….untuk mencapai lebih dari 1 biji kereta dan gaji lebih RM3000…insyAllah

  2. Thanks dude.

    Kalau lu tak keberatan, kasi tukar link kat nama wa tu kepada yang ni..www.lagakepala.blogspot.com

    Multiply tu jarang2 dah bukak..hehehe

    Thanks in advance.

  3. selain search, wa cuma kenal kumpulan scoin jer…hahaha

    konsert lefthanded tu cam menarikla…tp nash takder…apapun mmg tak dpt gi pun..gi pulau..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge