Koleksi Gambar Pilihan

Salam semua, aku dah tambah satu lagi cabang benda-benda yang selalu aku dok surf dan online. Kali ni, aku dah muatkan semua gambar-gambar pilihan aku di sini. Jadi, kalau ada murah rezeki sikit, mungkin akan tangkap DSLR dan buat macam Dave Hill pulak lepas ni (Insya-Allah) memandangkan aku takder duit asyik dok tangkap gambar pakai phone aja, kualiti dia memang sikit kureng. Tapi hairan pulak aku.. kenapa gambar makanan banyak eh? Hahahaha, memang betul la kata Husni Koboi, aku memang suka melantak makan. Muakakakak….

facebook comments:

8 thoughts on “Koleksi Gambar Pilihan

  1. Owh, proffesional charges macam biasa jugak.. sama macam aku charge kat Husni Koboi. RM50.00 hengget. Wakakakakakakakakakakakakaka. bagi aku alias email ko, nanti aku email mcm mana nak buat.

  2. caya la mus! sambar la 1 dslr..
    haha husni koboi ko letak. bole la.. janji rok.

    btw, jalan2 carik makan ni memang best.aku pun suke perabis duit kat makan.janji hepi.

  3. ala lu ni, susah la wa nak bagi kat lu punya yahoo mail. gua mintak TM nyer mail lu tanak bagi.. kan susah.. lu suruh jer Mazlan forward email gua tu kat lu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge