Kepada Semua Perantau

Selamat bersiap nak sambut raya. Jangan lupa check tayar kereta, air radiator dan lain-lain yang berkaitan dengan keselamatan. Ikhlas dari aku yang akan standby sepanjang minggu raya dan memberi laluan kepada member-member opis balik kampung. (Hangpa balik tangan kosong, siap hangpa). Layan, instrumental solo dari Roll Nrocinu.

facebook comments:

14 thoughts on “Kepada Semua Perantau

  1. perggghhhhh!!!!!
    syahdu gle neh…
    leleh gak aku dgr..
    aku nak balik….hmmmmmmmm….

    nice blog weh.salam kenal.
    aku link ko ek.jmpe blok ko kat abg besi…

    ko main gitar???i like..best!

  2. @amalina
    jangan lupa baca doa naik kenderaan. Ko tu keja dalam johor jugak, mana boleh kira perantau. apa da…

    @takilala
    setuju

    @lumut
    thanks! linked back

    @zan
    walaupun aku bukan perantau. tapi ada benda yang buat aku syahdu bila dengar lagu2 raya ni. quite personal

    @portdy
    sayang betul oasis berpecah. Adik beradik pun boleh gaduh sampai tahap macam tu.

  3. gua pun tekejut dengar…

    ingat dah slow down masa tua ni…

    mak dia bilang depa ni sebelum jadik artis kamceng gile
    gaduh hanya lepas top jek…

    Dont go away, say what u say, say that u will stay, forever and a day…

  4. Mus aku balik naik BLM.. IAFM dia semua dah upgrade. aku test aritu semua normal.. Syabas Proton..

    Hang patut amik 1 BLM.. Kencang sehhh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge