Kenduri Kawan

Ngeh ngeh ngehhhhh

Pertama kali kami ke kenduri member-member lepas kami kahwin. Nak dijadikan cerita, bila berkumpul, yang datang lewat semuanya geng motor yang dah kawin. Memang terasa kelainannya pada aku. Rasa macam dah tua la pulak. Dulu kalau aku pi kenduri orang, habis kuat aku pakai track-suit pun aku belasah aja… La ni, nak kena pakai kemas-kemas sikit, tapi maintain rock la orang kata.

Yang tak kawin lagi kena veto duduk kat depan. Kahkahkah

Jadi, lepas ni kena pulak la kami susun kenduri kawan-kawan di antara aku dan Nurul. Dengan priority utama berada di hierarki yang paling atas adalah mereka-mereka yang telah datang pada kenduri kami dulu. Kepada Fauzan dan wife, dari Suzuki Belang R Community Selamat Pengantin Baru daripada kami semua.

facebook comments:

One thought on “Kenduri Kawan

  1. “La ni, nak kena pakai kemas-kemas sikit, tapi maintain rock la orang kata”

    cap hitam tu xsesuai la beb pi kenduri org kawin (lainla klu hang bujang hehehe) cuba ganti dgn songkok ke koman2 pakai beret 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge