Kelab Hantu Nasik Kandaq Nasional

Bunyinya memang tak masuk akal dan merepek. Tapi sebenarnya, group ni adalah suka-suka saja yang telah dibuat di Facebook. Ada spoof-nya di sini. Sesiapa yang dok rajin belek Facebook, dah tentu perasan dengan benda-benda yang aku akan cakap ni:

  • Ada group “HATERS” – Kalau lu benci ngan orang tu atau orang ni, lu buat ini group.
  • Ada group “LOVERS” – Vice-versa dengan yang atas.
  • Ada group “HOAX” – Macam-macam yang ni, ada yang pasal fesbuk nak kena charge la, dapat item free la, dan sebagainya….
  • Ada group XXX – Pepaham ajalah, nama pun Social Networking Site.
  • Ada group Ntahapapapa – Macam group kelab Hantu Nasik Kandaq Nasional. Hahaha….



Tapi, dalam saja-saja nak test market dengan group tu, tak sangka pulak dalam ramai-ramai member-member “pernah jumpak” dan “tak pernah jumpak” aku tu, rupanya memang ada yang betul-betul Hantu Nasik Kandaq dan fanatik. Malah pasal ejaan pun jadi isu. Hahaha, at least benda ni betul-betul just for fun.

Yang sporting pun ada, tolong post ‘port-port’ rare Nasik Kandag seluruh Malaya pun ada (termasuk Ijau yang berkongsi pengalamannya sepanjang dia duduk kat Penang dulu). Sekurang-kurangnya, semua pencinta Nasik Kandaq dapat berkongsi pengalaman dan  apa-apa sajalah berkaitan dengan Nasik Kandaq. Senang saja, masuk Facebook dan search Kelab Nasik Kandaq Nasional untuk join dan sama-sama menyengalkan diri kat situ.

facebook comments:

3 thoughts on “Kelab Hantu Nasik Kandaq Nasional

  1. cukup la nasik kandaq: nasi ganja matang, nasik tomato batu lancang, kayu, nasmir, pelita man taat telok kumbaq, market bayan baru, aku dah tobat. badan dah gemuk kena makan oat pulak. Muda2 jaga kesihatan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge