Jump On The Bandwagon

Maksud Tajuk:
– to support something that is popular (referrer)
– on the popular side (of an issue); taking a popular position
– to become involved in an activity which is successful so that you can get the advantages of it yourself

Kenapa:
aku ada buat something sikit dekat blog aku ni. tunggu perubahan selanjutnya

Benda Apa Sebenarnya Ni?:
Untuk memudahkan carian dan memendekkan typing korang… Aku dah ubah URL blogspot aku ke http://www.speedrider.org

Hehehhe,
till then, rawk on!! \m/ \m/

p/s: Picture was hijacked through a search engine, of course Google. May be copyrighted.

facebook comments:

3 thoughts on “Jump On The Bandwagon

  1. dot org, dot com, dot net, dot biz semua kena bayar ler bang….. Tun otak business, takper dia pakai free pun, profit dia dapat dari iklan dah berpuluh2 ribu sebulan. Aku ni takder profit, sebab tu aku letak DOT ORG – Non-profitable organisations daomain. heheheheheh

  2. Pingback: Bayaran Iklan Nuffnang Pertama | Speedrider Networks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge