HISPEED – Emblem of Speed

Hi-Speed video sound sample ni aku ambil jugak memandangkan ramai jugak yang request nak dengar bunyinya macam mana.

Berikut ialah review ringkas aku:

Kegunaan: Suzuki Belang R 150

Harga: Ok, at least tak potong kepala macam Yoshimura.

Sound: Mungkin macam ER6 memandangkan motor ni single silinder. kalau nak kata R1 paip patah pun mungkin juga.

Performance: Entah, aku plug and play. Jadi, tak rasa sangat. Sikit pun aku tak fine tune karburetor lagi.

Luahan perasaan: Kenapa kalau superbike pasang ekzos bising, lepas. Tapi kalau motor kecik, pakai paip yang lebih kurang sama, dianggap salah. Anda pegawai JPJ atau Jabatan Polis Trafik?? Tolong jawab di ruangan komen. Terima kasih jika jawapan anda konkrit.

facebook comments:

7 thoughts on “HISPEED – Emblem of Speed

  1. Pingback: Leo Vince Exhaust Untuk Suzuki Belang R 150 | Speedrider Networks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge