HISPEED – Emblem of Speed

Hi-Speed video sound sample ni aku ambil jugak memandangkan ramai jugak yang request nak dengar bunyinya macam mana.

Berikut ialah review ringkas aku:

Kegunaan: Suzuki Belang R 150

Harga: Ok, at least tak potong kepala macam Yoshimura.

Sound: Mungkin macam ER6 memandangkan motor ni single silinder. kalau nak kata R1 paip patah pun mungkin juga.

Performance: Entah, aku plug and play. Jadi, tak rasa sangat. Sikit pun aku tak fine tune karburetor lagi.

Luahan perasaan: Kenapa kalau superbike pasang ekzos bising, lepas. Tapi kalau motor kecik, pakai paip yang lebih kurang sama, dianggap salah. Anda pegawai JPJ atau Jabatan Polis Trafik?? Tolong jawab di ruangan komen. Terima kasih jika jawapan anda konkrit.

facebook comments:

7 Replies to “HISPEED – Emblem of Speed”

  1. agaknya sbb superbike roadtaxnya mahal sket drp kapcai kot
    Ijau D. Koceng recently posted..Antara Strap Button- Skru dan Abominations

    1. ntahla… aku pun tak paham.
      speedrider recently posted..Wackeeeeeeeen!!!

  2. ni bunyi macam si Sudin dalam Bujang Lapok ke… pom pom pom…
    Abang Ben recently posted..Seorang yuppie di Coffee Bean!

    1. hahaha, sekali lepas atas bumbung la…
      speedrider recently posted..Wackeeeeeeeen!!!

  3. Piedoih ick-one says: Reply

    best jugak bunyi pom2 dia tuh..

  4. ingat nak sumbat kat fx aku le pulak lepas dengar kemerduan haispid kat belang neh.. hohoh..

  5. […] Hi-Speed (seperti aku) mula mempersoalkan kualiti buatannya. Ada yang menyatakan, workmanship Hi-Speed lebih baik berbanding Leo […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers