#HarimauMalaya Menyatukan Bahasa!

Pasal bola AFF Suzuki Cup, gua dah terjebak jadik troll di FB. Dah lama tak jadi Troll ni sejak-sejak mIRC dah berkubur. Sorry la, page tu dah jadi tempat luahan perasaan. Anggap ja page tu dah jadi satu sumber lepas tension. Kah kah kahhhhhh!!!!!

Aku ok aja pada mulanya, tak nak terjebak. Tapi…. Kalau dah melibatkan maruah negara, ada aku peduli? Aku pun join sekaki la jawabnya!!!!! dah 10 tahun aku tak TROLL woi!

facebook comments:

2 thoughts on “#HarimauMalaya Menyatukan Bahasa!

  1. Pingback: #HarimauMalaya Pantang Undur! « Speedrider Networks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge