Hari Terakhir…

Bersempena dengan hari terakhir yang rasmi kami semua berada dalam unit dan bos yang sama, esok 1 April 2009 akan bermulalah hari bekerja kami di bawah bos baru masing-masing. Sedikit memeningkan, memandangkan banyak benda yang dah jadi kelam kabut dengan re-organization ni, maka…

Kami pun mengadakan kutipan dan seterusnya adalah jamuan sikit. Nak kata sikit tu tak sikitla, aku sampai mengah la jugak. Hahahahaha.
Tempatnya ialah di Pen Mutiara, tempat yang kami pernah makan dulu. Sajiannya simple, telefon dan booking. Satu kepala RM25.00, lepas tu, walk-in dan makan jer. Semudah memesan pizza. Errr.. susah sikit dari makan pizza order, sebab yang ni kena berjalan sikit ke kedai makan. hahahah…

Semoga kami semua dapat menyesuaikan diri dengan organisasi baru ni, insya-Allah…

facebook comments:

2 Replies to “Hari Terakhir…”

  1. tu arr…tukar sket makan…makan sket tuka..:p

  2. jeles?

Leave a Reply

CommentLuv badge

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers