Hari Makan-Makan Sedunia





Hari takder apa yang menarik sangat (kecuali aku terlajak tido pukul 11 baru nampak muka kat opis). Semuanya sebab dah lama aku tak keja sampai pukul 3 pagi, 4 pagi baru sampai rumah, pukul 5 baru boleh tertido. Ha’ah, betullah, last sekali aku keja lewat, sebelum puasa lagi tu.. Patutla terbabas!!!!

Hari takder apa sangat, cuma ada la hari makan-makan sikit, team Sales Bayan Baru yang open table hari ni. Frust gak 2 staff aku tak dapat mai, sorang cuti sorang puasa. Aku letak gambar jerlah bagi semua orang terliur.

Harap-harap semua staff Unit kami bersemangat kerja lagi sempena Tahun 2009

aku nak berenti rokok…
aku nak berenti rokok…
aku nak berenti rokok…
aku nak berenti rokok…
aku nak berenti rokok…
aku nak berenti rokok…
aku nak berenti rokok…
(sempat bertahan 6 jam tanpa rokok pada 1/1/2009, pastu kantoi)


Restoran Pen Mutiara terletak bersebelahan
dengan Pusat Perikanan Batu Maung
(Pelabuhan LKIM)

facebook comments:

2 thoughts on “Hari Makan-Makan Sedunia

  1. terliur lagi nih bila aku tengok gambar kari kepala ikan tu….
    Baguih la kalau nak berhenti hisap rokok jaga kesihatan .sekarang pun ramai sangat dok dengaq sakit macam-macam tapi kalau dah tegar tak leh buat apa la hehehehe…tok khatib kat atas mimbar masjid hari ni dok bercakap gak pasai rokok …eloklah tu ada niat nak be’qrenti..sian kat Palestin dok kena bom dengan duit dunhill,malboro,salem….tukaq hisap gudang garam lah tak pun semporna A ..manis gak rasa dia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge