Eksiden


Sungai Puyu, 20 Oktober 2009 – Kejadian lebih kurang pukul 8.30 Malam di mana sebuah kereta Kancil yang dipandu oleh seorang wanita telah dirempuh oleh sebuah lori. Kancil tersebut dipercayai tidak berhenti di simpang empat tersebut tetapi terus melintas. Burger stall ni merupakan tempat rasmi aku melepak setiap hari. Nasib baik aku takder kat situ tadi.
Berhati-hati di jalan raya dan sila ikut arahan papan tanda. Jika anda tidak biasa di jalan baru, sila pandu dengan perlahan.

Maaf, entry sedikit skema dan takder kaitan dengan rock malam ni.
Yang ada pun, batu pasu tu kalau di-translatekan, menjadi ROCK.

Related Posts / Artikel Berkaitan

facebook comments:

8 thoughts on “Eksiden

  1. alhamdulillah takda sapa yang cedera. Kak yang drive tu cuma nampak terkejut ja. Nampak dia bawak keluar baby-seat/pampers dari dalam kereta, nasib baik dia tak bawak baby dia.

    Stall Burger tu pulak, memang dah pernah ada sejarah pukul 2 pagi ada kereta yang driver dia mabuk hentam terus sampai totall loss. Jedian semalam kiranya amat bernasib baik lah. Nasib baik ada pasu bunga besar tu.

  2. ajal maut ada di mana2…
    alhamdulillah lu masih slamat dan diberi peluang beramal lagi kan??

    kalau dah mabuk tuh jgn la drive!!!lempang sekor2 baru tau..adeh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge