Dilema Opera Hidup

image

Dengan dress code yang telah dikeluarkan, agak-agak jeans macam ni nak masuk Culture Rock Castle lepas tak?

Modal beb kalau nak cari seluar lain.

Dengan ini, patik mewakili rockers sengkek macam gua ni, menyembah Tuanku Istana Rock untuk mempertimbangkan permintaan patik. No torn jeans Tuanku, cuma jeans seasoned saja.

facebook comments:

10 Replies to “Dilema Opera Hidup”

  1. cuba pakai baju melayu bersongkok, rock ttp rock 😀
    Ijau D. Koceng recently posted..Singapore- Ive Screamed For You!

  2. aku rasa aku dah jawab dah dalam fb itu ari…

    selagi tak koyak (kalau koyak tapi tak nampak dek mata khalayak) boleh pakai.

    duit beli jeans ni ko boleh simpan buat duit hantaran.
    zan recently posted..Iron Maiden secara langsung dari Kota Temasek!

    1. cuak gak aku bila IB asyik bagi statement takleh pakai jeans…
      speedrider recently posted..Dilema Opera Hidup

  3. Sepanjang pengalaman aku pergi konsert kat IB, rasanya jeans ko ni boleh lepas. Tak kan depa nak suruh ko balik cari seluar sekolah pulak kot?

    1. join tak Napie? Semoga dapat jumpa kat sana. Kita ngeteh kat sebelah IB punya char koey teow atas saranan Zan
      speedrider recently posted..Dilema Opera Hidup

  4. hang gi ka mus?
    kordi recently posted..loudness-like hell

  5. tak pernah masuk IB ni.. mesti grand

    1. sama la ngan aku
      speedrider recently posted..Dilema Opera Hidup

Leave a Reply

CommentLuv badge

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers