Cuti Pelepas Tekanan

Aku tak pasti sebenarnya borang keramat yang aku dapat minggu lepas ni sebenarnya berita gembira atau berita sedih. Gembira mungkin sebab terpilih… Dan sedih sebab yurannya, mak aih… Dengan gaji aku yang tak seberapa ni, aku betul-betul sakit kepala. Up to date, aku masih tak isi apa-apa langsung lagi dalam borang-barang yang aku dapat tu. Tengoklah esok lusa macam mana pulak. Kalau teruk sangat, mungkin.. reject? Entahlah..

Bersempena cuti 3 hari ni, tambah-tambah pulak aku tak standby, sempat jugak 2 kali aku pergi trip memancing dengan colleague aku; Abang Azzahari dan Abang Rahman pada 7 Mac 2009 dan 9 Mac 2009. Boleh jugak release semua masalah yang berserabut dalam usus perut ni. Letih, tapi puas!!

facebook comments:

8 thoughts on “Cuti Pelepas Tekanan

  1. Salam

    Bukan nak masuk bakul tapi aku mula belajar PPJJ USM semasa tahun 1997 dgn gaji kilang masa tu RM 480 shj. Ulang-alik hujung minggu dgn cub sahaja Tpg ke Penang.

    Insya-Allah duit boleh cari bang! Fikir masa depan.

    Lukmanw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge