Hadiah Ulang Tahun

2019 menandakan aku dah 8 tahun berkahwin. Rasanya masalah sejagat, tarikh penting ulangtahun ni biasanya aku lupa. Sedangkan birthday pun lupa, inikan pula ulang tahun perkahwinan. Kadang-kadang perasan jugak kawan-kawan tayang gambar macam-macam raikan ulang tahun. Aku pulak selain masalah lupa, ada satu lagi masalah iaitu tak tahu nak beli apa dan satu lagi masalah […]

Memoir #194

Jarang-jarang dapat car ni; Komuter Class 81. Dibuat oleh Jenbacher Transport, Austria. Sejarahnya 18 set (54 cars) adalah yang terawal digunakan dalam sejarah komuter elektrik di Malaysia. 14 set telah ditamatkan perkhidmatan dan 4 set telah dibaikpulih oleh Woojin Industrial System dan masih digunakan. Kerusi di dalam car masih berada macam posisi bas dan pintu […]

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers