Baru Seminggu Dah Kemek

Aku dah pening dengan benda ni. Kemek semalam masa tengah jadi ‘marker’ time guide konvoi belang r semalam. Geng konvoi jugak yang hentam. Tak perasan semalam lepas kena sebab gelap.

Pagi tadi baru perasan. Alahai, moto tak sampai seminggu dah jadi macam ni. Dah calling-calling member superbike, ada 2-3 pilihan yang nak restore benda ni ataupun aku beli baru terus.

Akhirnya,
1. Exam kantoi, tak sempat nak baca langsung.
2. Cup prix tak sempat nak tengok.
3. Baju konvoi suzuki pun tak sempat ambik.
4. Moto pun dah tak lawa.

Malang nasib aku minggu ni. Saat-saat macam ni, keinginan nak merokok tu kuat sekali. Tension betul.

facebook comments:

7 thoughts on “Baru Seminggu Dah Kemek

  1. aku dulu 2 minggu lps beli imago, pintu belah driver dah kemek sket dilanggar-lari org kat tmpt parking… mau seminggu aku demam, xpnh2 aku demam lebih drp 3 hari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge