Baju Paling Style Dalam Sejarah

Aku rasa, ni lah team yang gua paling tak ‘in’ dalam liga kebangsaan Inglen. Bukan apa, dah la tak best, player macam bagus tapi bila main untuk skuad nasional kena titik kaw-kaw.

Gua rasa, kalau Paul Si Rasta tu tilik sekalipun, mesti dia akan buat derkkkkk ja nanti.

Dengan perasmian design baju dan sponsor baru untuk team ni, gua rasa gua macam nak buat gambar ni sebagai profile fesbuk gua.

Baju MU dengan sponsor terbaru.

facebook comments:

4 thoughts on “Baju Paling Style Dalam Sejarah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge