Misteri Warung Leman

MISTERI WARUNG DI BAWAH POKOK KETAPANG – Sebuah Cerpen Hasil Tulisan Dan Idea Original Dari @Rjuna Rjuna (Nama FB)

Sebaik berhenti kerja dari sebuah kilang di Juru,Prai maka Leman pun mencari akal untuk berniaga makanan dan malangnya dia tidak tahu apa yang harus dia niaga kerana dia bukan nya ada pengetahuan dalam bidang masakan .
Tetapi isterinya Suri yang merupakan anak tukang masak terkenal Usop Din memang bijak.

Continue reading



Baby Driver (2017)

Dah lama aku tak pernah cerita tentang filem yang aku tengok. Di sambil tak sempat update blog sebab sibuk, tengok filem pun aku dah tempat sebenarnya sekarang ni. Jadi, hari ni aku review sikit walaupun sebenarnya dah terlambat nak review cerita ni. Bacalah kalau kau gemar muzik dan setiap video yang aku embed ni, tengoklah, ada hint yang best-best.

Continue reading